Silte Discussion Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Video beagyozas  (Read 3289 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
Re: Video beagyozas
« Reply #75 on: February 06, 2008, 03:06:27 PM »
koszi a feltoltest, majd be rakom oket
Click here to register! 
Be as beneficent as the sun or the sea, but if your rights as a rational being are trenched on, die on the first inch of your territory.  ~Ralph Waldo Emerson

susel

• Full Member
« Reply #76 on: February 07, 2008, 11:37:30 AM »
Igazán nincs mit!!! Én is köszönöm a sok segítséget!!! :D

susel

• Full Member
Happy Birthday to you!
« Reply #77 on: October 31, 2008, 01:59:20 AM »

"Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok,
naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok,
igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!"

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
« Reply #78 on: November 13, 2008, 11:32:35 AM »
Koszi szepen a csini babat  ;)
Click here to register! 
Be as beneficent as the sun or the sea, but if your rights as a rational being are trenched on, die on the first inch of your territory.  ~Ralph Waldo Emerson

susel

• Full Member
A kiegyensúlyozott babák és nyugodt mamák kézikönyve
« Reply #79 on: December 10, 2008, 08:17:52 AM »
Szia shibal!

Szeretnék küldeni nektek egy linket küldeni, ez egy könyv pdf formátumban van ha kell töltsétek le ezen a linken:

*deleted*

Egy másik könyv: "E könyvvel segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy a sok, szeretettel és reménységgel várt újszülöttből - "mely feltűnt a családban..." egészséges, becsületes és harmonikus ember váljék"
*del*

susel

• Full Member
Delete
« Reply #80 on: December 10, 2008, 08:39:59 AM »
Ha leszedted kérlek a linkeket töröld le!

Köszönöm!

Üdv.: Susel

susel

• Full Member
« Reply #81 on: December 10, 2008, 08:42:59 AM »
Ha kell valamilyen cucc akkor írd meg a forumomban és megszerzem.

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
« Reply #82 on: December 11, 2008, 11:12:14 AM »
Koszi, az elsot toltottem mar, a masikat pedig majd toltoom le es utana letorlom.
Click here to register! 

susel

• Full Member
Karácsony
« Reply #83 on: December 12, 2008, 07:17:46 AM »
Legszebb karácsonyi mesekönyvem

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
« Reply #84 on: December 16, 2008, 06:32:40 AM »
Click here to register! 

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
« Reply #85 on: January 05, 2009, 12:36:32 PM »
koszi, letoroltem a linkeket

Click here to register! 

susel

• Full Member
« Reply #86 on: January 06, 2009, 12:23:22 PM »
Mikor kapok már még egy csillagot?????  :'(

susel

• Full Member
« Reply #87 on: January 06, 2009, 12:24:35 PM »
Majd a képet delete!!!!!

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
« Reply #88 on: January 07, 2009, 04:01:57 PM »
Mikor kapok már még egy csillagot?????  :'(
Na jo, tenyleg megerdemelsz harmat.  :D

Tok jo geped van, en csak ma upgrade-ltam 1 gb-ra a memoriat. edding 512 kb volt. ki akartam vele tesztelni a 30 napos ingyen proba Vegas pro-t, de szemet vegen Vegas kijelentette, hogy lejarat a proba ido es vennem kell $450-ert. meg hozza regisztraltatnom is kellett. Nem tudom mi a baja, de arra sejtem, hogy valamikor reggen talan hasonlo termeket instlaltam. fene tudja.      
Click here to register! 

Shibal

• Administrator
  • Sr. Member
« Reply #89 on: January 07, 2009, 04:27:49 PM »
Tervezek egy gyors gepet ossze hozni, es eddig az alabbieket tanulmanyozom. kb $800-ba kerulne

-Intel Core 2 Quad Q6600 Quad-Core Processor, 2.40 GHz, 8M L2 Cache, LGA 775 - Intel  $190

-XFX GeForce 8500GT 512MB 128-bit DDR2 500MHz PCI-E DVI/VGA/TV-Out SLI Ready Video Card - XFX $62

-Western Digital WD6400AAKS WD Caviar SE16 SATA Internal Hard Drive, 640 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM - Western Digital $70

-Sony BDUX10S SATA Blu-ray Disc-ROM Drive (Internal) $135

-EVGA 132-CK-NF78-A1 nForce 780i SLI 3xPCI-Express x16 PCI-Express 2.0 Socket 775 A1 Version Motherboard  EVGA $235

PC Power and Cooling S75QB Silencer 750W Quad (Black) power supply, SLI and 80+ Certified $135

Zalman CNPS9700LED Ultra Quiet Cpu Cooler $54

$55  es ebben csomagolnam.  8)
Click here to register! 

susel

• Full Member
« Reply #90 on: January 08, 2009, 06:34:22 AM »
Szia!

Köszönöm a csillagot  ;D ;D ;D
Amit kiválasztottál alkatrészeket nagyon jók csak a vinyó nem tetszik, de árban nagyon jó. :-\ Western Digital  640 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM $70
A western digital "legalábbis Magyarországon" nem voltak túl stabilak. Nekem samsung van, de most dicsérik a Hitachi és a seagate-t.
Én ezt a vinyót venném most: Samsung 750GB 32MB SATA2 a cache benne 32 mb.  kb. $10-15 több, legalábbis szerintem.
Az a baj, hogy az USA - ba más gyártók vannak mint Európában ezért nehéz a döntés.
Az nforce csipkészlet jelenleg a legjobbak közzé tartozik, nekem azt hiszem, hogy nforce 570 - es csipkészletem van, de nagyon bevállt  ;D ;D ;D. Nem fontos SLI-s alaplapot venned, mert tulajdonképpen az játékra van kitalálva és ott sem működik valami jól. Ez azt jelenti, hogy 2 videokártyát rakhatsz a gépbe ezeket összekötöd egy eszköz segítségével "ha mindkét kártya SLI támogatásu" és ezek együtt "közösen" működnek. (Ezt csak az ár miatt írtam, mert nálunk kb. 10.000 Ft-al drágább az SLI-s alaplap mint a hagyományos)
A processzor nagyon jó döntés!

A ház és a táp az tulajdonképpen mindegy, hogy milyen csak tudja kezelni az alaplap!!!

susel

• Full Member
« Reply #91 on: January 09, 2009, 09:18:45 AM »
Amit letöltöttél Sony Vegast, az biztos tartalmazott crack- et és nfo-t ezek elolvasása után biztosan fel tudod úgy rakni, hogy ne demo legyen. Ha mégsem sikerülne akkor én utánanézek a neten.

susel

• Full Member

susel

• Full Member
« Reply #93 on: December 09, 2009, 11:40:39 AM »
<a href="http://www.youtube.com/v/M8fbn5gnM-c&amp;hl=en_US&amp;fs=1&amp;" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/M8fbn5gnM-c&amp;hl=en_US&amp;fs=1&amp;</a>
Szeretném ha megnéznétek ezt az emberkét nagyon tehetséges hasonlít a hangja freddy mercury - ra. A zsűri sem nézte volna ki belőle. Nekem nagyon tetszik. Képzeld az én forumomat meg megszüntették (szemetek). Remélem mindenki jól van, még sajna nincs készen az esküvői video a srác aki videozott már most másodjára történik vele baleset, mi már nevetjük szegényt. Ha meglesz majd küldjük.

Puszi mindenkinek: Susel

susel

• Full Member
« Reply #94 on: December 10, 2009, 09:46:05 AM »
Még most néztem meg az oldaladat mert nekem a forumod cime van elmentve, nagyon jól sikerült jók a játékok és a videok is.

susel

szamelk

• Newbie
  • *
« Reply #95 on: December 25, 2009, 02:30:27 AM »
Kedves Jemil,

ezúton kívánunk Nektek Boldog és Szeretetteljes Karácsonyt!! Pihenjetek az ünnepek alatt!
Milátkának és Móninak pedig mihamarabbi gyógyulást!

Üdv: Kata és Pisti
Pages: « 1 2 3 4   Go Up

Page created in 0.224 seconds with 21 queries.