Szia!
Amit kiválasztottál alkatrészeket nagyon jók csak a vinyó nem tetszik, de árban nagyon jó.

Western Digital 640 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM $70
A western digital "legalábbis Magyarországon" nem voltak túl stabilak. Nekem samsung van, de most dicsérik a Hitachi és a seagate-t.
Én ezt a vinyót venném most: Samsung 750GB 32MB SATA2 a cache benne 32 mb. kb. $10-15 több, legalábbis szerintem.
Az a baj, hogy az USA - ba más gyártók vannak mint Európában ezért nehéz a döntés.
Az nforce csipkészlet jelenleg a legjobbak közzé tartozik, nekem azt hiszem, hogy nforce 570 - es csipkészletem van, de nagyon bevállt

. Nem fontos SLI-s alaplapot venned, mert tulajdonképpen az játékra van kitalálva és ott sem működik valami jól. Ez azt jelenti, hogy 2 videokártyát rakhatsz a gépbe ezeket összekötöd egy eszköz segítségével "ha mindkét kártya SLI támogatásu" és ezek együtt "közösen" működnek. (Ezt csak az ár miatt írtam, mert nálunk kb. 10.000 Ft-al drágább az SLI-s alaplap mint a hagyományos)
A processzor nagyon jó döntés!
A ház és a táp az tulajdonképpen mindegy, hogy milyen csak tudja kezelni az alaplap!!!